jueves, 23 de abril de 2015

EUPV-ERPV presenta la seua llista electoral este divendres en la plaça de l’església vella

Esquerra Unida i Esquerra Republicana presenten este divendres 24 d’abril a les 20:00 la seua candidatura a les eleccions municipals. L’acte es realitzarà a la plaça de l’església vella, dalt del mercat d’abastos. Allí es donarà a conèixer els components de la candidatura per a les eleccions del 24 de maig.
L’acte comptarà amb la intervenció dels regidors d’EUPV-ERPV, Vicent Selva i Daniel Galvany, que explicaran la feina feta i la proposta de govern que la formació  d’esquerres té per a fer de Crevillent “un poble viu”, així com resa el lema electoral de la coalició.
Les intervencions tindran un caràcter obert i no volen caracteritzar-se per el típic mitin. Des d’EUPV-ERPV es vol fer èmfasi en que un govern d’Esquerra Unida-Esquerra Republicana serà un govern fet des del poble i serà de la mateixa manera assambleària que s’ha treballat estos quatre anys com haurà de traduir-se la política en les institucions.
Per tot açò, EUPV-ERPV convida a tota la ciutadania a acudir, conèixer i participar este divendres de la presentació de la seua candidatura.



EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario