miércoles, 27 de mayo de 2015

EUPV-ERPV: “Votarem a favor de Penalva com a alcalde”

La coalició d’esquerres donarà suport a la investidura del candidat de Compromís, José Manuel Penalva, com alcalde de Crevillent.
La coalició d’esquerres ha manifestat que no posaran obstacles per facilitar un canvi de govern i així donar per acabats vint anys de polítiques del César Augusto Asencio, que en opinió d’ EUPV-ERPV ha estat caracteritzat per una falta absoluta de diàleg, de transparència i de participació ciutadana, així com una nul·la preocupació per part de l’alcalde per donar respostes i solucions als problemes quotidians dels crevillentins i crevillentines. Per això, els dos regidors de la coalició d’esquerres donaran suport al cap de la llista d’esquerres més votada el passat 24 de maig.
Per això, EUPV-ERPV ha asegurat que posarà els 1.324 vots rebuts, el 9,20%, dels vots, a disposició del canvi que, segons creuen, “necessita este Ajuntament i este poble i que la gent ha demanat de forma clara, la qual cosa considerem una bona notícia”.
Segons el regidor  i cap de llista de la candidatura d’EUPV-ERPV Vicent Selva, “ha quedat clar que la gent vol un canvi. El Partit Popular ha perdut la majoria absoluta amb la que ha governat des de l’any 1999 i això és un missatge que nosaltres no podem deixar d’escoltar. Per tant –ha remarcat Selva- des de la nostra posició votarem a favor del canvi i ajudarem a que Crevillent tinga un alcalde d’esquerres, a expenses del que decidisca el partit Ciutadans, que és necessari per deixar fora a César Augusto. Però independentment d’això –ha finalitzat Selva- seguirem treballant  amb les prioritats  que hem vingut defensant durant estos quatre anys:  garantir les necessitats bàsiques dels crevillentins, fer possible la democràcia participativa, treballar per transparència i municipalitzar els serveis públics”.

Per últim, des d’EUPV-ERPV han assenyalat que “de la mateixa forma que hem fet fins ara, totes les grans decisions que el nostre grup haja de prendre es treballaran amb assemblees obertes a la ciutadania, per la qual cosa, en breu, organitzarem una per marcar les línies que hem de seguir en este inici de legislatura”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario