jueves, 11 de julio de 2013

Els máxims dirigents de Compromís donen suport als crevillents enjudiciats per la protesta a Bankia

Els màxims dirigents de Compromís donen el seu suport públicament als quatre crevillentins que van participar en la concentració contra els abusos bancaris i que seran enjudiciats dimecres dia 17.

La direcció de Compromís per mitjà dels seus diputats més representatius es suma a la campanya de suport ciutadà contra el que consideren un atac a la llibertat de manifestació.

El Síndic de Compromís, Enric Morera, s'ha pronunciat sobre la gran estafa a la ciutadania que han suposat les preferents i altres productes que s'han col·locat sense cap ordre ni regulació. A més, denuncia que en aquests moments en comptes de perseguir als corruptes i defraudadors, es persegueix a aquells que denuncien aquests abusos i transmet el seu suport i el de tota l'organització als ciutadans que per aquest motiu van a ser portats a judici.

 La diputada Mireia Mollà manifesta que els participants en aquesta concentració que van a ser jutjats representen la veu de la raó davant l'estafa de les pràctiques abusives dels bancs.

En el mateix sentit la diputada Mònica Oltra, que forma part al costat de l'advocada crevillentina, Gemma Mellado, de la defensa jurídica dels encausats, ha manifestat que les entitats bancàries per mitjà d'aquests productes han estafat a milers de persones que en la majoria dels casos no sabien les característiques dels productes que estaven contractant. Açò ha suposat que persones majors, pensionistes, discapacitats i xicotets estalviadors hagen vist com han desaparegut els seus estalvis de tota la vida. Quan des de Compromís ens hem mobilitzat per açò, han enviat a la policia, s'ha denunciat a la gent i ara volen criminalitzar a aquells que estan lluitant contra la injustícia.

 Mònica Oltra insisteix que en un estat de dret com el nostre, la protesta democràtica i pacífica és un dret per a lluitar contra allò que no és just, és un dret per a lluitar contra les estafes que han fet que moltes persones vegen com els han robat els seus estalvis. Precisament, en aqueixos estalvis, tenien dipositades les seues esperances de futur després d'una vida d'estalvi i sacrifici. Pel que Mònica Oltra ha assegurat que en aquest judici van a defensar a aquells que han alçat la veu pels més vulnerables, per aquells que han sigut enganyats, i pel dret a manifestar-se i protestar contra la injustícia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario